Овни. Вірте у свої сили, оскільки настає період активних дій. Єдина порада — не змагайтеся з іншими.

Тельці. Друга половина тижня ідеально підходить для початку тривалих стосунків. Об’єктом кохання може виступити колишній партнер. Уникайте суперечок.

Близнюки. Від початку тижня доведеться трудитися на повну силу. Стикнетеся з проблемою вибору, причому рішення доведеться ухвалювати серйозне.

Раки. Вдалий час для спілкування. Зараз можна заводити нові знайомства — і романтичні, і ділові, зустрічатися з цікавими людьми.

Леви. Цього тижня завдяки вашим лідерським якостям ви можете піднятися кар’єрними щаблями. З другої половини тижня будьте обережні з технікою.

Діви. Займіться своєю кар’єрою й самореалізацією. Не завадить також підвищити свій професіоналізм. Не лінуйтеся — і вам усе вдасться.

Терези. Від початку тижня й до п’ятниці остерігайтеся конфліктів і сварок. Дослухайтеся до свого внутрішнього голосу — у цей період ваша інтуїція загостриться.

Скорпіони. Цей тиждень для вас немов створений для питань і відповідей. Поїздки й подорожі будуть захопливі. Те саме стосується й творчості.

Стрільці. З’явиться бажання щось змінити у своєму житті. Вдало займатися творчістю, дослідженнями, а також фізичними вправами.

Козероги. Ви надто запрацювалися й зовсім забули про відпочинок. Цього тижня на посаді вас не підвищать, але ваші старання оцінять. Вихідні присвятіть рідним і близьким.

Водолії. Початок і середина тижня принесуть приємні сюрпризи, а також корисні зв’язки й знайомства. Тримайте дистанцію — ділові контакти мають залишатися винятково діловими.

Риби. Розвіяти сумні думки допоможе заняття творчістю — цього тижня вам запропонують цікавий проект. А вихідні — час для романтичних зустрічей.