Анатолій Стефанюк попросив через «Голос України», який підтримував цього інвестора у розвитку його справи у гірському Путильському районі Чернівецької області та у подоланні протистояння окремих місцевих представників влади, подякувати нинішньому керівництву ОДА.

Передусім він висловлює подяку за сприяння голові Чернівецької ОДА Сергію Осачуку та його заступнику Олексію Бойку. Бо завдяки їх конструктивному підходу до комплексного розвитку Карпатського регіону Буковини вдалося не тільки вийти на успішну співпрацю, а й розвинути можливості «Путильської молочарні». А вона постачає до Чернівців та інших міст України екологічно чисту молочну продукцію просто з гір, не кажучи вже про власний район.

«Вперше за роки влада розмовляє з нами як інституція, зацікавлена у розвитку. Вперше ми бачимо не податкове переслідування, а сприяння. Понад те, спільними зусиллями підприємству дали змогу розвиватися, надавши йому можливість забезпечувати своєю якісною, перевіреною продукцією навчальні заклади та дитсадки району.

Крім того, у Путильському районі почали ремонтувати дороги і зводити мости, у які вже ніхто не вірив. Це аргументи для тих, хто через упереджений скепсис нічого хорошого у діях нової влади не бачить», — заявив Анатолій Стефанюк.