На знімку: голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручає подяку юному співаку Максиму Ткачуку.

Ця відзнака, а їх у 12-річного хлопця вже багато, зокрема, за участь у конкурсі «Stars of the Albion 2020» у Лондоні, де здобув перемогу у трьох номінаціях серед представників 23 країн: Максим одягнув військову форму та заспівав одну з улюблених пісень фронтовиків «Смуглянку». Слід зважити на одну важливу обставину: конкурс присвячувався 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні.

Більшість волинян висловлюють слова підтримки та захвату його талантом. Вручаючи відзнаку Максиму, Юрій Погуляйко подякував хлопчику за блискучу перемогу в Лондоні, а також побажав і надалі співати заради звеличення нашої країни та не звертати увагу на негатив у соцмережах, позаяк це політичні ігрища збанкрутілих політиків.

Можливість поїхати до Лондона і виступити там хлопчик з невеликого волинського селища Турійська отримав завдяки перемозі на міжнародному конкурсі «Поверни мені музику», що відбувався в Одесі. За виконання пісень «Плакала калина» та «Джамайка» Максим отримав звання володаря Гран-прі і сертифікат на участь у згаданому вище міжнародному конкурсі в Англії. Перемозі Максимка щиро радіє і його бабуся, яка самотужки виховує онука та усіляко сприяє розвитку його вокальних здібностей.

Попереду на Максима Ткачука чекає участь у музичному фестивалі в Білорусі, а ще він мріє побувати на острові Мальта. Можливість відвідати цю туристичну принаду Європи подарувала йому саме блискуча перемога у столиці Великої Британії.

Дивними видаються спроби містечкових і зарубіжних знавців мистецтва та боронителів національної свідомості спаплюжити здобуток справжнього юного українця.

Фото з сайту Волинської ОДА.