Овни. Цього тижня в плані фінансів усе гаразд — ви і борги повернете, і зробите серйозні покупки. Однак стримуйте порив витратити все одразу.

Тельці. Ви докладаєте багато зусиль, щоб стати досконалими в усіх моментах. Але дозвольте собі розслабитися й дайте змогу іншим подбати про вас.

Близнюки. Цього тижня треба як слід зайнятися собою — своїм зовнішнім виглядом і здоров’ям. У четвер можуть завітати далекі родичі.

Раки. На вас чекають позитивні моменти в особистій сфері — вас цінують і люблять. Кінець тижня присвятіть культурним заходам.

Леви. Цього тижня намагайтеся не перенапружуватися розумово — вам потрібен відпочинок. Працюйте старанно, але не звалюйте на себе обов’язки 
інших.

Діви. На роботі ваш талант безпомилково знаходити потрібне рішення давно помітили, але вам не завадить дослухатися і до думок інших — вони теж можуть бути корисними.

Терези. У вас безліч грандіозних ідей — саме час почати втілювати задумане в життя. Якщо вам допомагають — обов’язково дякуйте!

Скорпіони. Цього тижня тримайте емоції під контролем і не диктуйте іншим свої умови. Людей без недоліків немає — це стосується і вас.

Стрільці. Від самого початку тижня будьте особливо уважні щодо конкурентів і не розслабляйтеся. До кінця тижня все саме налагодиться.

Козероги. Ви працюєте, як годинник, й інші мимоволі підлаштовуються під ваш темп. Тиждень чудово підходить для навчання, наприклад, для вивчення іноземної мови.

Водолії. Тиждень буде незабутнім. Ваші працьовитість, наполегливість та ініціативність оцінять повною мірою. Обережніше давайте в борг.

Риби. Цей тиждень обіцяє лише приємні несподіванки. Одне слово, вперед! Ваші любов до життя і позитив допомагають долати всі перешкоди.