Зіновій Андрійович (у центрі): «Громада села також має підключитися».

Директор ДП «Дороги Прикарпаття» Андрій Сазонов під час виїзної наради зауважив, що виконання комплексу робіт, зважаючи на аспекти тендерних процедур, очікується в червні-липні.

При огляді штучних споруд на цій дорозі директор департаменту будівництва Івано-Франківської ОДА Володимир Рачкевич повідомив про необхідність спорудження нового мосту, на місці арочного, та ремонту іншого — в межах села. Спеціалісти-проектанти визначають їх стан та порахують необхідні ресурси для усунення недоліків.

«Як противник ямкових ремонтів запропонував відновлювати покриття непридатних для експлуатації ділянок окремими суцільними відрізками (картами). Це значно покращить стан дороги та дасть змогу ефективно використати кошти. Сільська влада спільно із громадськістю повинні забезпечити контроль за якістю робіт. Мешканці Красної мають самі подбати про приведення водостічних канав до придатного стану. Адже такі заходи — запорука збереження автошляху», — наголосив присутній на виїзній нараді народний депутат Зіновій Андрійович.

Фото прес-служби Зіновія Андрійовича.