Згідно з рекомендаціями Держпродспоживслужби, МОЗ та регіональних органів влади, в інтересах загальної безпеки, керівництво «Ґудвеллі Україна» ввело режим карантину на виробничих об’єктах до 3 квітня. Де це можливо, організовували віддалену роботу. Наради — в режимі он-лайн.

Працівники обмежили пересування країною, відмінили поїздки за кордон. Ті, що повернулися, — на самоізоляції.

Особливі вимоги — до транспорту, який додатково дезінфікують. Працівників — половина салону. Реорганізували робочий розпорядок, щоб уникати скупчення людей. Виробничі приміщення обладнані контейнерами з дезінфікуючими засобами. Всюди — інформація про попереджувальні заходи.

«Ґудвеллі Україна» прийшла на Прикарпаття 2004 року, коли данські фермери викупили колишній свинокомплекс у Калуському районі. Після реконструкції приміщень ферми, відповідно до європейських стандартів, компанія продовжує будувати нові об’єкти та освоювати нові галузі: рослинництво, виробництво кормів, генерування «зеленої» енергії.

Орендує загалом 19 400 га землі в Івано-Франківській та Львівській областях. Важливо, що забезпечує роботою майже 700 мешканців Прикарпаття. Позаяк компанія базується на Івано-Франківщині, то є однією із бюджетоутворюючих підприємств. Виробництво завершеного циклу: від вирощування зерна — до продажу свиней на переробні підприємства. Це дає можливість відстежити всі етапи та гарантувати високу якість продукції.

«Для нас пріоритетом є загальна безпека й наших працівників зокрема. Вживаємо максимум заходів для уникнення поширення коронавірусної інфекції, — зазначив Крістіан Брокоп, генеральний директор компанії. — Щодня аналізуємо інформацію і підтримуємо зв’язок із відповідними державними установами».

Керівник прес-служби «Ґудвеллі Україна» Надія Сухарник наголошує на тому, що спільне гарантування безпеки є найважливішою цінністю. Важливо зберігати спокій і вжити попереджувальні заходи, пам’ятати про необхідність використання дезінфекційних і захисних засобів, адже наше здоров’я, наших близьких та колег залежить від нас самих і нашої поведінки.

Івано-Франківська область.