Овни. Цей тиждень обіцяє бути сприятливим. Не турбуйтеся про фінанси, у вас усе добре.

Тельці. На роботі цього тижня жодних непередбачуваних ситуацій. Ведіть активний спосіб життя, а також займіться підвищенням свого професійного рівня.

Близнюки. Цього тижня, можливо, вам запропонують цікавий проект, тому не лінуйтеся. Душевний баланс для вас так само важливий, як і фінансове здоров’я.

Раки. Нормалізуйте свій емоційний стан. Якщо хотіли змінити рід діяльності, можете починати шукати нову роботу.

Леви. Тиждень виправданого ризику, але використовуйте отримані відомості розумно. Нормалізується і спілкування з колегами.

Діви. Ви рішуче налаштовані на дії, але ризик залишіть на потім. Близькі люди радітимуть вашій увазі. Очікує новий виток у стосунках.

Терези. Весь тиждень ви діятимете ефективно й цілеспрямовано. Однак не надривайтеся.

Скорпіони. Цього тижня вас очікує багато роботи. Тому не дозволяйте іншим звалювати на вас свої обов’язки. Можуть загостритися недуги через невроз, тож намагайтеся більше відпочивати.

Стрільці. На початку цього тижня ви діятимете в уповільненому ритмі, але потім почнете працювати на повну силу. Можуть нагадати про себе забуті хронічні захворювання.

Козероги. Вже на початку тижня ваш творчий потенціал вразить навіть вас самих. З’явиться маса грандіозних ідей і способів їх реалізації. Намагайтеся більше рухатися.

Водолії. Ваша наполегливість і цілеспрямованість у кар’єрі принесуть успіх. До недоліків цього тижня можна віднести обурення рідних із приводу вашої перманентної відсутності вдома. Вихідними організуйте сімейний обід — це оцінять!

Риби. Зараз у вас з’являється безліч ідей. Сміливо дійте. Коли щось почали — обов’язково доробіть до кінця. У суботу й неділю заплануйте насичене спілкування з родичами, навіть якщо це дистанційно.