Центральний районний суд Миколаєва визнав київського податківця винним у побитті миколаївської журналістки. Слухання у справі тривали майже півроку, а сама неприваблива історія відбулася... у травні 2011-го.

Інцидент стався в приміщенні спеціалізованої ДПІ по роботі з великими платниками податків Миколаєва. Співробітники спецпідрозділу податкової міліції «Рись» напали на журналістів газети «Наше місто» Олександра Влащенка та Наталію Бapбapoш, щоб перешкодити підготовці репортажу. Забрали редакційний фотоапарат, знищили знімки, при цьому Наталія Барбарош отримала тілесні ушкодження.
Процес затягнувся, тому що в період досудового слідства обвинувачуваний устиг ще раз «відзначитися», вплутавшись у конфлікт в одному з київських барів, — він з пістолета важко поранив людину (потерпілий утратив око). У цій справі Володимир Гудим уже був засуджений, а потім етапований до Миколаєва.
За сукупністю злочинів за двома статтями в справі про журналістів, а також за попереднім вироком, остаточне покарання екс-податківцю призначили у вигляді позбавлення волі на шість із половиною років з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах на два роки.