Овни. Цього тижня можете розраховувати на нові події в особистому житті. Однак фізичний і емоційний стан не зовсім стабільний.

Тельці. Вам не зашкодить побути насамоті й розібратися у власних почуттях і бажаннях. Постарайтеся подивитися на проблему з погляду вашого партнера.

Близнюки. Не звертайте увагу на думку навколишніх: важливо йти своїм шляхом. Ваше самопочуття залежатиме від того, який спосіб життя вели раніше.

Раки. Наступає чудовий період, щоб виправити помилки минулого. Уникайте надмірного фізичного навантаження.

Леви. Період спокою й умиротворення в особистому житті. Тиждень ідеально підходить для зміцнення фізичного й психічного здоров’я.

Діви. Цього тижня не упустіть шанс налагодити особисте життя. 13 не вкладайте гроші.

Терези. Цього тижня будьте максимально коректні в спілкуванні: імпульсивність може нашкодити. Розумно поєднуйте роботу та відпочинок.

Скорпіони. Цього тижня ви переповнені енергією й цілеспрямованістю, що дає змогу виходити переможцем із складних ситуацій.

Стрільці. Тиждень більш як удалий для будь-яких ініціатив. Вихідними будьте акуратні — можливі травми через неуважність.

Козероги. Спілкування (хоч і дистанційно) із знайомими допоможе вам у вирішенні низки завдань. Можете розраховувати на сприятливі події. У фінансовій сфері все стабільно.

Водолії. Не покладайте великі сподівання на нових знайомих — це не ті люди, які затримаються у вашому житті надовго. Краще займіться розвитком своїх талантів.

Риби. Цього тижня контролювати й примножити свої фінанси вдасться шляхом неймовірної працездатності й подолання перешкод. Сприятливий період для зав’язування знайомств.