Нову сучасну трьохповерхову школу (на знімку) на 200 місць у рамках президентської програми «Велике будівництво» фактично вже звели в селі Озерці, що у Володимирецькому районі на Рівненщині.

Будівельні роботи розпочали ще у 2017 році. За цей час побудували велике приміщення на три блоки, накрили, провели комунікації, встановили енергозберігаючі вікна та двері, пофарбували фасад.

Будівельники вже подбали про автоматизовану котельню, а також про доступність — головний вхід обладнали пандусом. Завершили внутрішній ремонт, поклали плитку, пофарбували стіни та встановили сантехніку, міжкімнатні двері, освітлення. Не забули й про благоустрій, на території закладу поклали бруківку, а зовні стіни фасаду пофарбували у яскраві кольори. Нині меблюють класи.

— Тож діти з Озерців навчатимуться у комфортних умовах, — радий разом з мешканцями цього поліського села голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Свою причетність до будівництва школи в Озерцях відчуває і колектив Рівненської АЕС. У прес-центрі підприємства повідомили, що завдяки сусідству з РАЕС на Озерецьку школу від початку будівництва пішло понад 37 мільйонів гривень субвенції. Адже село Озерці у зоні спостереження РАЕС.

Фото прес-служби РОДА.