Протестувальники наголошували, що несуть великі збитки, бо вклали свої кошти в товар, який не мають змоги реалізувати, але при цьому змушені платити за оренду.

До підприємців вийшов міський голова Сергій Сухомлин, якому учасники мітингу озвучили свої вимоги.

«У поетапному виході з карантину Прем’єр-міністр пише, що на третьому-четвертому етапі він збирається відкривати малий бізнес, гуртові та роздрібні магазини. У розпорядженні про вихід з карантину немає жодного слова про те, що відкриють саме ринки. Ми думаємо, що у своєму розпорядженні вони про ринки просто забули. Ми прийшли вислухати вас, яким чином ви збираєтесь відкрити ринки в нашому місті», — звернувся до очільника міста підприємець Андрій Попов.

Сергій Сухомлин зазначив, що міська влада не може приймати рішення, які суперечать постановам Кабінету Міністрів, і запропонував підприємцям підготувати звернення, яке передадуть народним депутатам і керівництву області.

Після розмови з очільником міста житомирські підприємці зібрали підписи під зверненням до міської влади й незабаром розійшлися. Проте на 30 квітня підприємці запланували автопробіг.

Фото із сайту zhitomir.info