Овни. Щоб тиждень минув вдало, вам слід контролювати свої емоції й звести зовнішні контакти до мінімуму.

Тельці. Цього тижня ви будете зайняті поточними справами, відпочити особливо не вдасться, тому займіться плануванням літньої відпустки.

Близнюки. У потоці трудових буднів і повсякденної метушні постарайтеся знаходити час для спілкування із близькими людьми, для турботи про них.

Раки. Ви будете сповнені сил і зможете багато чого зробити. Але не забудьте приділити увагу своїм близьким, яким також потрібна ваша підтримка.

Леви. У фінансових питаннях вам слід навчитися витрачати кошти без фанатизму. Більше часу проводите в сімейному колі.

Діви. Щоб вирішити питання, що накопичилися, вам на певний час доведеться перекласти свої побутові обов’язки на близьких.

Терези. Вдалий період для самовдосконалення. Можете зайнятися пошуком свого нового образу, отриманням нових знань.

Скорпіони. Вирішення важливих питань перенесіть на інший період, а цими днями побалуйте своїх рідних увагою та турботою.

Стрільці. Вам, можливо, зроблять цікаві пропозиції щодо роботи, але вони потребуватимуть обмірковування і ретельної підготовки підґрунтя.

Козероги. Цей тиждень сприятливий для різного роду починань. Ви можете сміливо висловлювати свої ідеї й будувати плани на майбутнє.

Водолії. Вам слід забути про нудьгу й одноманітність і впустити у своє життя прогресивні зміни, попередньо обміркувавши свої дії.

Риби. Дозвольте собі трохи відпочити, не приймати важливих рішень, нікуди не поспішати, й побачите, що все навколо не настільки вже й погано.