На знімку: ремонтують найкоротшу дорогу до Трускавця.

На Львівщині триває ремонт дороги державного значення Львів — Пустомити — Меденичі, яка сполучає обласний центр з трьома районами — Пустомитівським, Миколаївським та Дрогобицьким і є найкоротшою дорогою до курортів Трускавець та Східниця. Ті, хто їдуть відпочивати, незабаром зможуть економити до півгодини часу, бо шлях тут коротший і дорога менше завантажена.

Загальна довжина дороги — майже 48 кілометрів. Вартість робіт — 396 млн грн.

У ці дні автошляховики завершують укладати шар асфальтобетонного покриття на ділянці Колодруби — Меденичі та ремонтують два мостові переходи. Вже відремонтовано п’ять мостів. Паралельно з цим у населених пунктах облаштовують тротуари, зупинки громадського транспорту та освітлення.

Як розповів «Голосу України» начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза, роботи проводять у рамках інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування» і будуть завершені до кінця року. І що важливо, всі роботи ведуться якісно і вчасно. На прикладі минулих років автошляховики знають, що всі недоліки доведеться усувати за власний рахунок.

Ремонт доріг на Львівщині став найбільш масштабним інфраструктурним проектом останнього десятиліття.

Фото прес-служби ОДА.