Овни. На вас чекає удача в справах, пов’язаних із навчанням. Можливий початок нових партнерських відносин, які дадуть змогу розвиватися краще й швидше.

Тельці. Для вас цей тиждень ознаменується вдалою співпрацею. Вам слід звернути увагу на ті справи, які ви довго відкладали.

Близнюки. Вам особливо добре вдаватимуться самостійна робота надомного характеру. Особливий успіх чекає на тих, хто пов’язаний зі спортом.

Раки. У вас чергуватимуться зльоти та падіння, аврали та бездіяльність. Якщо зумієте втримати емоції під контролем — увесь період мине успішно.

Леви. Вам доведеться докласти максимум зусиль, щоб одержати визнання. Але будьте обережні, відмовтеся від ризикованих справ.

Діви. У вас імовірні переговори з діловими партнерами, укладання нових контрактів, нові знайомства.

Терези. Ви матимете прихильність протилежної статі. Використовуючи ніжний і плавний підхід, зможете налагодити гармонійні стосунки.

Скорпіони. Цього тижня ви покращуватимете своє матеріальне становище, особливо це вдасться тим, хто займається торгівлею.

Стрільці. Люди творчі відчують емоційний підйом від професійного визнання. Можливо, одержать і матеріальне заохочення.

Козероги. Вас потягне на пошук людей, здатних дати відчуття опори. Такими можуть стати ті, з ким ви давно не спілкувалися, але вони раптом з’являться на обрії.

Водолії. Не хапайтеся самі за всі справи одразу. Трудитися краще з досвідченими професіоналами. Разом ви досягнете бажаного результату.

Риби. У вас значно посиляться енергійність, сміливість і прагнення до досягнення мети. Обмірковуйте все і перевіряйте.