Овни. Цього тижня перебіг звичайних подій може змінитися на краще. Ваші ідеї привернуть увагу впливових людей і почнуть втілюватися.

Тельці. Забудьте про самокритику, згадайте про досягнення й плани. Організуйте навколо себе команду надійних людей і ділових партнерів.

Близнюки. На вас чекає багато цікавого й продуктивного: вдалі угоди, перспективні контракти, багатообіцяючі фінансові операції.

Раки. За що б ви не взялися в цей період: за благоустрій житла, дачні роботи, ділові переговори — усе вийде відмінно. Дійте!

Леви. У цей період більшість угод і контрактів будуть благополучними і закладуть основу на майбутнє. Вихідні проведіть у колі сім’ї.

Діви. Відкиньте скромність і займіться рекламою своїх ідей і талантів. Так ви залучите ділових партнерів і одержите вигідні пропозиції.

Терези. Займіться вирішенням кар’єрних питань, організацією фінансових угод. Тут вам допоможуть і власний досвід, і поради професіоналів.

Скорпіони. Цей тиждень порадує ярким і насиченим життям, кар’єрною й особистою удачею, а також активним відпочинком і цікавими зустрічами.

Стрільці. Для вас це час затишшя, який добре підходить для відпочинку й відновлення. Закінчуючи поточні справи, будуйте плани на майбутнє.

Козероги. На вас очікують вигідні пропозиції від ділових партнерів, які можуть перерости в довгострокове співробітництво. Довіряйте своїй інтуїції.

Водолії. Тиждень ознаменується плідною діяльністю, але вам слід виявити організаторські здібності та залучити надійних партнерів.

Риби. Займіться вирішенням своїх питань, реалізацією давніх ідей. Тим більше що можливе знайомство з людьми, які знають, як це зробити.