Нинішній голова ВАТ «Кіровоградгаз» Сергій Осінський, який обіймає посаду понад чотири місяці, звинуватив свого попередника в неефективній роботі, приховуванні значних втрат газу та безпідставному нарахуванні собі завищеної зарплати.

Про це С. Осінський заявив на сайті Цензор.НЕТ. «Протягом останніх років (у ВАТ «Кіровоградгаз». — Авт.) не було проведено жодного фінансово-господарського аудиту, — повідомив С. Осінський. — Підприємство... виявилось збитковим. Перша і найгостріша проблема, яку довелось розв’язувати, — ліквідація системи приховування реальних втрат природного газу підприємством». Ще одна проблема підприємства, на яку вказав нинішній голова правління, — умови оплати праці співробітників, заробітна плата яких нібито не завжди досягала навіть рівня мінімальної. «Натомість, за результатами перевірки ревізійної комісії НАК «Нафтогаз України», попередній голова правління отримував максимальну заробітну плату. Мало того, він сам собі її нараховував. І у такий спосіб отримав додатково понад 12 мільйонів гривень», — стверджує С. Осінський.

Тому ухвалено рішення нарешті запросити незалежних аудиторів для фінансово-господарської перевірки. Це будуть експерти з компаній із міжнародним ім’ям, запевнив С. Осінський.