На знімку: сім'я Макарчуків із Білої Криниці Рівненського району.

У парі шістнадцять років. Мають трьох чудових донечок-сонечок, які тішать своїми успіхами та слухняністю тата і маму. 15-річна Марійка - десятикласниця, 11-річна Аня - п'ятикласниця, а маленькій Софійці – лише 2 рочки. Батьки дбають, аби забезпечити дітей всім необхідним, цікавляться їх навчанням, сприяють тому, аби дві старші доньки відвідували різні гуртки. Аня, скажімо, займається великим тенісом, Марійка відвідує танцювальний гурток...

Сім'я дружна, працьовита, інтелектуальна. Розвиваються діти, розвиваються і батьки.

Глава сім'ї Ігор Макарчук – лікар-стоматолог, має одну з найсучасніших у Рівному стоматологічних клінік "Неоліт", де використовують найсучасніші методики у стоматології. Він відомий як висококваліфікований фахівець своєї справи. Його дружина Ольга - фармацевт , зараз у відпустці по догляду за маленькою Софійкою. Подружжя створило у своїй домівці атмосферу доброзичливості, тут комфортно і затишно всім членам сім'ї.

Дуже шанує подружжя і старших, зокрема, Ольжину маму Тамару Григорівну Куліш, яка мешкає у селі Велика Омеляна Рівненського району. Дуже люблять бабусю й усі троє онучок, а вона відповідає їм взаємністю.

– Матерів треба цінувати, поважати, відвідувати, при потребі допомагати, – вважає Ігор Святославович, який, як ніхто інший знає, що таке втратити найдорожчу людину: – Мені було сім років, коли померла моя мама Галина Парфилівна, а меншому брату Олегу – два роки. Нам намагалась замінити маму татова мама – наша бабуся Олександра Зотівна, на жаль, нині уже покійна.

Справді, до успішності в кар'єрі Ігор Святославович пройшов нелегкий шлях, тож тим більше шанує він родину, сім'ю, дружину і дітей, які є його надійним тилом. А вони шанують його.

Рівне.

Фото із сімейного альбому.