Тренер національної команди України Андрій Шевченко розповів про свої найближчі плани:

«Нині моя робота — це збірна країни. У цієї команди я бачу велике майбутнє. Тепер ми з асистентами багато аналізуємо, готуємо матеріали щодо участі у майбутній Лізі націй. Це наша наступна мета. У нас дуже важка група (Німеччина, Іспанія, Швейцарія). Нині я повністю сконцентрований на роботі з національною командою. Маємо не одну мету. Працюватимемо, щоб досягти задуманого. А в майбутньому побачимо, як складеться життя».

Тренер збірної розповів, що має тісні дружні відносини зі своїм партнером по нападу в «Динамо» і збірній України Ребровим. Він, до речі, інформує Андрія Миколайовича про прогрес українських футболістів «Ференцвароша», котрий очолює Сергій Станіславович. Йдеться про Олександра Зубкова та Ігоря Харатіна. Їх планують запросити до національної команди і дати цим хлопцям шанс показати себе.

Шевченко також розповів, що до кінця року національна команда може зібратися для проведення підготовчих тренувань.

«Я дуже скучив за футболом. Тепер найголовніше — правильно розібратися в ситуації, що склалася. Гадаю, що УЄФА і ФІФА моніторять країни, до яких повертається футбол. Для інтернаціональних матчів вкрай важливо, щоб усі кордони відкрилися.

Сподіваюся, що у вересні ми розмовлятимемо, маючи певну базу даних, яку нам нададуть. До цього часу футбольні чиновники мають скоординувати дії національних збірних», — поділився наставник української збірної.

Фото з сайту dt.ua.