На знімку: працює потужна техніка.

Одразу на кількох ділянках дороги Т-09-06 Івано-Франківськ — Надвірна тривають роботи. На виконання державної програми «Велике будівництво» підрядне підприємство здійснює поточний середній ремонт цього автошляху.

У селі Березівка Тисменицького району вже вималювалася майбутня рівненька дорога. Адже тут укладають другий шар асфальтобетону — щебенево-мастикового. Так само — в сусідньому селі Черніїв. Тим часом у селі Назавизів Надвірянського району завершено роботи з оновлення водовідведення. На цій ділянці потужна техніка ТОВ «ПБС» здійснює зміцнення основи дорожнього одягу. За дотриманням технологічного процесу стежать фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Перебіг виконання робіт на цій дорозі перевірив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів. Керівник відзначив високу якість ремонту та висловив сподівання, що будівництво та ремонт автошляхів дасть поштовх для нових можливостей Прикарпаття у розвитку туризму та бізнесу.

«Будівельно-ремонтний сезон тільки розпочався, а на дорогах державного значення області вже зроблений значний обсяг робіт. Це насамперед у гірській місцевості. Прагнемо, щоб усі автошляхи державного значення Прикарпаття були у відмінному стані», — зазначив начальник Служби автодоріг Василь Буджак.

Завершення ремонту дороги Івано-Франківськ — Надвірна є одним із програмних пунктів народного депутата Зіновія Андрійовича. Ще перед обранням до Верховної Ради, на посаді міського голови Надвірної, Зіновій Мирославович звертався із запитами до Укравтодору та Кабінету Міністрів. Так само — вже як парламентарій. Тож спільні зусилля Служби автодоріг, народного депутата дають плоди. Невдовзі другий шар щебенево-мастикого асфальтобетону ляже на всій довжині цього вкрай важливого для регіону автошляху.

Фото автора.