Чергова допомога медзакладам ОТГ.

Дві - в міській лікарні планового лікування та реабілітації, по одній - у некомерційному центрі первинної медико-санітарної допомоги та Зарічанській лікарській амбулаторії загальної практики сімейної медицини. За допомогою такого обладнання дезінфекція здійснюється хімічним, механічним, фізичним, біологічним та комбінованим методами.

"Це тільки один із компонентів захисту медперсоналу та відвідувачів закладів від поширення коронавірусної інфекції. За кошти резервного фонду селищного бюджету придбали експрес-тести для діагностування COVID-19. Їх передали для комплектації мобільним бригадам, створеним для оперативного реагування на виклики пацієнтів. Для медзакладів придбали також засоби індивідуального захисту", - розповів голова Делятинської ОТГ Богдан Клим'юк (на знімку № 1_7398 - у центрі).

Надходять засоби індивідуального захисту та додаткове медичне обладнання з різних джерел - із Резервного фонду держбюджету, благодійних організацій. Активно допомагає народний депутат Зіновій Андрійович, волонтери, представники бізнесу.

Приміром, місцеві керівники підрозділу АТ "Укргазвидобування" надали вагому благодійну допомогу: по тисячі одноразових латексних рукавичок та медичних масок, 50 фільтрувальних півмасок, 20 захисних окулярів, універсальні антисептичні засоби.

Селищний голова Богдан Клим'юк та керівник КП "Делятинська міська лікарня планового лікування та реабілітації" Володимир Кухтарук подякували в. о. гендиректора АТ "Укргазвидобування" Олександрові Романюку та заступнику із земельних та соціальних питань В'ячеславу Чаусу за постійну підтримку громади.

АТ "Укргазвидобування" має на території Делятинської ОТГ кілька газовидобувних свердловин. Щороку вони приносять до бюджету громади сотні тисяч гривень у вигляді рентної плати. Мешканці Делятина, сіл Заріччя, Чорних Ослав та Чорного Потоку задіяні в їх обслуговуванні. Вагома й соціальна складова цієї компанії.

Івано-Франківська область.


Такі дезрамки є в медзакладах Делятинської ОТГ.

Фото прес-служби Делятинської ОТГ.