Ректор університету Леонід Губерський, народний депутат, голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина.
 


Іван Волков, керівник команди розробників платформи.

Платформа розроблена у рамках проекту «Цифровий університет. Університет у смартфоні».

Керівник команди розробників платформи Іван Волков (до речі, випускник економічного факультету КНУ) продемонстрував можливості програми дистанційної освіти для проведення занять, створення інтерактивного графіка навчального процесу в університеті, розміщення викладачами матеріалів до освітніх курсів, для розроблення інтерактивних навчальних завдань для студентів, для заповнення віртуальних журналів із можливістю їх різнорівневого адміністрування керівництвом навчальних підрозділів, представниками кафедр та іншими учасниками освітнього процесу. Впровадження інноваційної платформи дистанційної освіти забезпечить вдосконалення автоматизації навчального процесу в закладах вищої освіти, що запрацює на основі сучасних дистанційних, психолого-педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій.

Ректор університету Леонід Губерський зазначив, що сучасні виклики вимагають негайних дій щодо автоматизації навчального процесу, тож університету дуже потрібна така платформа для здійснення освітньої діяльності за технологіями дистанційного навчання. Народний депутат України, голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина сказала, що щиро вражена найвищим рівнем якості платформи і діями з її швидкого запровадження в університеті.

Участь у заході також взяли заступник міністра цифрової трансформації України Валерія Іонан, викладачі університету, інші офіційні особи.

Фото автора.