Овни. Доля буде прихильна до вас. Ви зумієте значно зміцнити особисті стосунки, при бажанні придбаєте щось коштовне для повсякденного побуту.

Тельці. Інтуїція, що загострилася, підкаже вам, як поліпшити якість життя. На відпочинок поки що розраховувати не доводиться, але ви можете зайнятися плануванням відпустки.

Близнюки. Вас порадують успіхи в діловій сфері. Ваш професіоналізм і ентузіазм можуть стати стартом у кар’єрі. Але тут важливо знаходити час і для коханої людини.

Раки. Ви знову повірите у свою удачу, у те, що багато залежить від ваших дій. Але все-таки не відмовляйтеся від допомоги, навіть якщо впевнені у своїх силах.

Леви. Постарайтеся досягти ідеальної середини в грошових питаннях і навчіться раціонально витрачати кошти. Можливі вигідні пропозиції на роботі.

Діви. Ваша ділова активність дасть змогу змінити ваше життя на краще. Але при цьому вам потрібно частіше спілкуватися з рідними та близькими, балувати їх своєю увагою.

Терези. Вами може керувати бажання змінюватися на краще. Це слушний час для створення нового образу й отримання потрібних знань.

Скорпіони. Вдалий період для партнерської роботи та спільного досягнення результатів — від цього всім буде тільки краще, ви швидко одержите бажане.

Стрільці. На роботі можливі цікаві пропозиції і проекти, які вимагатимуть професійної підготовки й пошуку помічників.

Козероги. У вас знову прокинеться потік енергії, бажання діяти й втілювати задумані ідеї — ваші рішучість і проникливість допоможуть у цьому.

Водолії. У ваше життя можуть увірватися зміни. Щоб вони були на краще, вам слід виявляти уважність, рішучість, дбати і про себе, і про близьких.

Риби. Ваша професійна активність буде на максимумі, а в сукупності зі здобутими знаннями початок нової діяльності буде особливо перспективним.