"Сьогодні ми віддаємо шану самовідданості й самопожертві військовослужбовців і цивільного персоналу, які несуть нелегку службу по всьому світу, виконуючи благородну місію із підтримання міжнародного миру та безпеки. Високий професіоналізм та бездоганні морально-ділові якості українських миротворців, достойне виконання ними завдань у неспокійних куточках нашої планети гідно оцінені всіма державами-членами ООН", – наголосив глава держави, повідомляє прес-служба Офісу Президента.

Він зазначив, що Україна не тільки не припинить участь в операціях ООН, а й у подальшому посилюватиме свій внесок у міжнародний мир і безпеку.

"Вічна пам'ять та слава усім, хто віддав своє життя під час миротворчих операцій ООН. Упевнений, що українські миротворці й надалі віддано служитимуть ідеалам гуманізму, мирного існування та захисту життя людей. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, добробуту та успіхів у важливій справі, покладеній на українських миротворців. Слава українським миротворцям. Слава Україні!" – підсумував Володимир Зеленський.