Акцію провели з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Подарунками із цих коробів наповнять «Скриньки хоробрості» у відділеннях, де лікуються тяжкохворі дітки. Щоб процедури не були для них такими болісними та стресовими, кожен із маленьких пацієнтів після проходження маніпуляцій може взяти собі зі скриньки подарунок.

Цьогоріч, як і торік, акція проводиться разом із Кропивницькою філією Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя», який піклується про онкохворих дітей.

Раніше «скриньки» були встановлені в приміщеннях управління, аварійно-рятувального загону спеціального призначення та в Кропивницькому міськрайонному відділі ДСНС. Бійці Служби порятунку з радістю відгукнулися на прохання про допомогу і буквально за декілька днів «скриньки» були вщерть заповнені подарунками від щирого серця. До акції долучилися також небайдужі громадяни, які побачили оголошення про збір іграшок для маленьких відважних дітей на сторінці управління в Фейсбуці.

Рятувальники сподіваються, що зібрані з великою турботою про хворих діток іграшки, конструктори та набори для творчості дадуть їм змогу бодай на якийсь час повернути радість, допоможуть зібратися з силами, щоб здолати хвороби.

Фото управління ДСНС у Кіровоградській області.