Голова РДА Олександр Ніколаєнко зазначає, що цього року внутрішньоквартальним проїздам та тротуарам приділяють особливу увагу.

«Протягом тижня плануємо зняти старе асфальтове покриття і провести підготовчі роботи для ремонту дороги в дворах на вулиці 12-го Квітня. Загалом за перше півріччя плануємо охопити приблизно 10 кварталів у районі», — наголосив чиновник.

Перша в титульному списку на ремонт — дорога на вулиці Яценка. Підрядники із КП «ЕЛУАД» замінюють тут 1600 кв. м асфальту. За їхніми словами, через те, що місцевість на схилі, підтоплення після дощів регулярно розмивали покриття. І дорога була в критичному стані вже кілька років.

Як зазначають у міськраді, спочатку комунальники зрізали старе дорожнє покриття і підготували територію. Потім приступили до укладання нового асфальтобетону. За словами начальника дільниці підприємства Максима Кікаша, машина холодного фрезерування підготувала об’єкт для укочування асфальтобетону.

«Ми вивезли будівельне сміття, усе просмолили, встановили бітумну сітку. Тепер утрамбовуємо фінішний шар асфальту, який має прослужити тривалий час», — розповів він.