«Ми маємо вже зараз окреслити часові рамки початку двостороннього візового діалогу. Можемо розпочати спрощення візового режиму з окремих категорій громадян, наприклад молоді, студентів, як говорили в Торонто торік. Очікуємо на прибуття в Україну групи канадських експертів для моніторингу стану відповідності України візовим критеріям Канади», — сказав Президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. У відповідь Джастін Трюдо зазначив, що, попри складну ситуацію, зараз є можливість переглянути візовий режим для його лібералізації, і над цим треба працювати, інформує прес-служба Президента.

Також під час телефонної розмови Володимир Зеленський подякував Джастіну Трюдо за послідовну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України. «Ми вдячні за гуманітарну допомогу Канади для протидії захворюванню в Україні по лінії Гуманітарного фонду ООН розміром 500 тисяч канадських доларів», — сказав В. Зеленський.

Прем’єр-міністр Канади висловив підтримку Олені Зеленській, яка захворіла на COVID-19, як свого часу і його дружина Софі Трюдо.

Співрозмовники також обговорили заходи, до яких вдаються країни, щоб протидіяти коронавірусу, та можливості співпраці для подолання пандемії.