Овни. Для вас цей період буде досить активним і творчим. Можете сміливо ухвалювати рішення, пов’язані з роботою й фінансами. Ризики принесуть успіх.

Тельці. Ви зможете не тільки гарно попрацювати, а й добре відпочити, тобто налаштовуйтеся на активний спосіб життя — з користю для справи і з турботою про рідних.

Близнюки. На вас чекають захопливі можливості у всіх сферах життя. Можете неочікувано здобути популярність або вас покличуть у дорогу великі пригоди.

Раки. Тиждень буде пов’язаний з поліпшенням матеріального становища. Ймовірні вигідні угоди. Не виключено, що джерело доходу може звалитися, як подарунок згори.

Леви. Більше уваги приділіть гармонізації стосунків зі своєю половинкою. Не рвіться головувати, погодьтеся хоча б на тимчасову рівноправність.

Діви. Щоб досягти матеріального успіху, слід докласти зусиль з дотриманням дисципліни. Особливий результат чекає на тих, хто надає посередницькі послуги.

Терези. Ділову активність розбавляйте прогулянками на природі, які допоможуть переключитися й зміцнити здоров’я. Гарне самопочуття значно підвищить працездатність.

Скорпіони. Важливих справ буде стільки, що ви захочете розміряного й упорядкованого життя. Зберегти гармонію й відновитися ви зможете в колі близьких.

Стрільці. Завдяки вашій цілеспрямованості, ініціативності, відповідальності й пунктуальності вам надзвичайно щаститиме в ділових переговорах.

Козероги. Саме час зайнятися вирішенням важливих питань, розумовою діяльністю, щось робити чи домовлятися про щось на перспективу.

Водолії. Займіться налагодженням корисних зв’язків. Адже щоб ділові проекти були успішними й прибутковими, важливо мати поруч надійних професіоналів.

Риби. Використовуючи свій дар переконання, ви зможете злетіти кар’єрними сходами. Вдасться добре заробити при посередництві чи консультуванні.