Урочисті миті: Руслан Марцінків, Ольга Бойчук, Марія Бойко та Оксана Савчук.

Затишний хол, красиво оформлені кабінети — важливий фактор для того, щоб налаштувати дітей на позитив. Адже доброзичливість персоналу та естетика в цьому випадку важливі, щоб малеча не відчувала страху.

«Головне, що медзаклад оновлюється. Здається, зовсім недавно ми тут відкривали перший у місті катамнестичний кабінет, що дало можливість діагностувати вади розвитку опорно-рухового апарату. Тепер оновлене приймальне відділення. Колектив закладу на чолі із гендиректором Ольгою Бойчук дбає про технічне наповнення кабінетів та підвищення рівня надання медичної допомоги дітям», — акцентувала на урочистостях народна депутатка Оксана Савчук.

Начальниця міського управління охорони здоров’я Марія Бойко розповіла, що лікарня не є опорним закладом у боротьбі з коронавірусом. Однак медики тут — на передовій, бо діагностували маленьких пацієнтів із підозрою на COVID-19 та надавали першу допомогу. Аж опісля, за потреби, скеровували до обласної інфекційної лікарні.

Із нагоди відкриття приймального відділення та напередодні професійного свята міський голова Руслан Марцінків нагородив медиків грамотами.

«Лікарня розвивається, стає відкритішою та доброзичливішою. Щиро дякую вам за нелегку працю. Важливо, щоб цінували медиків не лише в час пандемії, але й щодня», — зазначив Р. Марцінків.

Міська дитяча лікарня цими передсвятковими днями потопає в квітах. То завдяки екоруху «Місто квітів» з ініціативи Оксани Савчук на клумбах таке різнобарв’я. А це також один із факторів для реабілітації маленьких пацієнтів. Та й самим медикам приємно налаштуватися на відповідальну працю та позитив.

Івано-Франківська область.

Фото надано прес-службою Оксани Савчук.