Овни. Перестаньте перейматися через дрібниці, через те, що ще не сталося і, можливо, ніколи й не станеться. З легкістю дивіться в майбутнє.

Тельці. У вас накопичиться багато роботи, але ви з нею впораєтеся! Завдяки вашому ентузіазму й кмітливості розпочаті справи почнуть приносити бажаний прибуток.

Близнюки. Ви, ймовірно, вирішуватимете питання, пов’язані з документами й владними інстанціями. Виявляйте мудрість і наполегливість — і досягнете потрібної мети.

Раки. У цей період на вас чекає багато активності. У підсумку ваше матеріальне становище стабілізується, а особисті стосунки стануть гармонійними.

Леви. На вас очікує емоційний підйом. Особисті стосунки зміцняться, ви почнете краще розуміти один одного. Сприятливий період для різних починань.

Діви. Тиждень буде присвячений благоустрою оселі, поліпшенню й зміцненню стосунків. Ви зможете реалізувати свої ідеї й радіти вдалим дням.

Терези. Вас переповнятимуть ідеї й ділові прагнення. З’явиться можливість зміцнити своє становище й закласти фундамент для успішного майбутнього.

Скорпіони. За бажання ви зумієте створити затишок в оселі, вивести заплановані заходи на фінішну пряму й відчути сприятливі зміни.

Стрільці. З одного боку вас цікавитиме духовний розвиток, з другого — вабитимуть матеріальні цінності. Дослухайтеся до своєї інтуїції.

Козероги. Ваше становище почне поліпшуватися, ви відчуєте приплив енергії й натхнення. Сміливо реалізовуйте ваші ідеї — вони принесуть довгоочікуваний успіх.

Водолії. На вас чекають зміни не надто кардинальні, але значимі. Зміниться не так ваше життя, як ставлення до подій і до оточуючих.

Риби. Ваше фінансове становище стабілізується, ви навіть зможете позичати гроші тим, хто цього потребуватиме. Виникне бажання розвиватися.