Перше число гайсинського періодичного видання надійшло до читача у липні 1920-го під назвою «Вісти». В редакції зберігають газети різних років — «Известия», «Соціалістичне село», «Гайсинська газета», «Радянське село». До них додано ще одне число, ювілейне, на якому значиться дата —      1 липня 2020 року. Воно вигідно відрізняється від колишніх номерів святковим оформленням, сучасним друком, наповнене інформацією про історію періодичного видання і нинішнє життя району.

Відзначити круглу дату колектив планував у широкому колі за участю читачів, позаштатних авторів. Корективи внесла епідемія коронавірусу. Незважаючи на це, без гостей не обійшлося. Ювілярів вітали заступник голови обласної ради Михайло Кременюк, голови Гайсинської райради Григорій Боровий, райдержадміністрації Сергій Кавун, міський голова Гайсина Анатолій Гук.

— Упродовж ста років газета перебувала у вирі подій із життя району, до її слова читачі дослухалися і продовжують це робити нині, — зазначив Михайло Кременюк. — Це викликає повагу до тих, хто творить газету.

У колективі редакції нині переважають представниці прекрасної статі. Очолює його редактор Алла Плахотнюк. Над підготовкою номерів працюють Інна Козовіта, Марія Ковтун, Дарія Кобзар, Надія Рудник, Анна Куленко. Їх підтримують позаштатні автори — Дмитро Лавренюк, Федір Корінчук, Анатолій Бевзюк, Ірина Косенко, Павло Підлипняк, Віктор Шевчук.

З нагоди ювілею районна влада відзначила працівників «Трибуни праці» та позаштатних авторів грамотами, а також передала колективу сертифікат на суму 30 тисяч гривень на потреби видання.

Щиро вітаємо гайсинських колег зі славним ювілеєм їхнього шанованого й авторитетного серед читачів видання!