Під час відкриття нового переробного комплексу у Підгайчиках.

Завдяки чому для місцевих жителів створено 120 робочих місць із середньою зарплатою 10,5 тис. грн.

Проектна потужність нового виробництва — 2000 голів на годину. У забійному цеху перероблятимуть м’ясо і власних птахофабрик, і вже діючих у західних областях України. Компанія планує за два роки наростити вирощування м’яса птиці до 6 млн голів на рік.

«У кризовий час впроваджувати масштабні проекти — це справді подвиг. Важливо, що український бізнес вірить у свою країну, у зміни на краще — і це дуже добре. Відкриття сучасного комплексу — це інвестиція не тільки в економіку Золочівщини, а й усієї області. Сподіваюсь, що в багатьох родин значно покращиться економічне становище. Вони зможуть працювати вдома, біля своїх сімей і дітей», — заявив голова ОДА Максим Козицький. Він висловив надію, що відкриття таких підприємств стане непоодиноким випадком, а закономірністю.

У Львівській області минулими роками успішно працювали десятки птахофабрик. Відкриття нового переробного комплексу — це спроба відродити птахівництво, бо поряд ще виростуть сучасні птахофабрики та інкубатор, а виробництво м’яса птиці буде поставлено на промислову основу.

Фото прес-служби ОДА.