Роботи, які ведуться за обласний рахунок у рамках програми Президента України «Велике будівництво», виконані вже на 80%.

Як розповіли «Голосу України» в ОДА, дитсадок буде розрахований на чотири групи. Кожна — з павільйоном, ігровим майданчиком і пісочницею. «Уже утеплений фасад, установлені нова покрівля, вікна, сучасні комунікації. Тривають внутрішні роботи: на першому поверсі прокладають електромережі й систему вентиляції. На другому — шпаклюють і фарбують стіни, монтують підвісну стелю, кладуть плитку», — кажуть в ОДА.

«Майже всі передбачені проектом роботи нині або виконані повністю, або на завершальній стадії. Почали благоустрій двору садка. Незабаром засіватимемо газонну траву, озеленюватимемо територію. Готуємо ділянки під дитячі майданчики й альтанки», — зазначив підрядник Олександр Матвієнко.

Варто підкреслити, що ще три роки тому, у вересні 2017-го, тодішній голова ОДА Валентин Резніченко заявляв, що об’єкт почали реконструювати й відкриють уже в 2018-му. «Завдяки зусиллям нашої обладміністрації дитсадок, зрештою, починає своє друге життя», — розповідала тоді голова сільради Миколаївки Антонина Чорна.