У листі, зокрема, зазначено, що у місті Новий Розділ проводилися планові гідравлічні випробування міських тепломереж. Під час тестування обладнання, задіяного в зазначених випробуваннях, персонал Новороздільської ТЕЦ в кабельних каналах виявив обрізку і демонтаж контрольних кабелів, призначених для запуску та керування основним електротехнічним обладнанням.

«Нафтогаз тепло» просить розглянути це питання на позачерговому засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій і розшукати винуватців. Тут зазначають, що вже не вперше зустрічаються з такими диверсіями. У травні при проведенні інвентаризації майна невідомі особи спиляли дерево, яке впало на лінію електромереж і призвело до знеструмлення об’єктів, що інвентаризували і які мали стосунок до водопостачання міста Новий Розділ. Дерево, яке впало на мережі, невідомі спиляли під час сильної зливи, по коліно у воді.

Тепер ще один неординарний випадок. Тож генеральний директор підприємства Сергій Бульбас закликав правоохоронні органи відшукати винних. «Жодні прагнення повернути собі майно, вилучене рішенням суду, не можуть бути мотивом до таких дій, де заручниками стають звичайні мешканці». Йдеться про майно ТЕЦ, яке належало братам Богданові та Ярославу Дубневичам і яке було вилучене у рамках розслідування кримінального провадження. Після чого на Новороздільській та Новояворівській ТЕЦ почали відбуватися дивні речі.