М’ясо та м’ясопродукти забирали 21%; хліб і хлібопродукти — 15%; овочі, в тому числі картопля, — 14%; молоко, сир і яйця — 13%; олія та жири — 8%; цукор та солодощі — 7%; рибопродукти — 6%; фрукти — 5%.
148
Це на 1819 грн більше, ніж 2018-го. Найбільша частина (48%) ішла на харчування.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Національне свято Австрійської Республіки 87
-
2Чернівці зав'язали дружбу ще з одним американським містом 83
-
3У Житомирі відбувся дебютний фестиваль бандурного мистецтва «BANDURA TODAY» 72
-
4День української писемності та мови 62
-
5Кабмін уточнив порядок складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту для майбутніх медиків 61

