Це знакове для туристів місце через величний пам’ятник Тарасові Шевченку. Його встановили місцеві активісти на місці дерев’яного, спорудженого ще 1914 року та опісля зруйнованого.

Біля підніжжя пам’ятника є оглядовий майданчик, звідки відкриваються чудові краєвиди на довколишні красоти: Сокільські пагорби та річку Черемош.

А ще з гори тут стікає джерело з кришталево чистою водою, яку набирають собі подорожні. Саме воно під час проливних дощів перетворилося на руйнівний потік. 23 червня дорогу Криворівня — Чернівці перекрили величезні брили гірської породи та все, що несла зверху вода.

На завдання Служби автомобільних доріг в області працівники ТОВ «ПБС» потужною технікою швидко розчистили шлях та забезпечили проїзд. Важливо, що велика вода не зруйнувала дорогу, адже торік тут поклали добротне асфальтобетонне покриття. Так само встановлені тоді берегоукріплення витримали навалу з другого боку автошляху — від грізної під час повені річки Черемош.

Через місяць після паводка чисте джерело й далі рятує подорожніх. Та й Черемош не нагадує тої грізної ріки, яка буяла тут. Отож туристи в цій місцині — знову часті гості.