Тепер двісті учнів Волоської школи, якій понад вісім десятків років, матимуть актовий та спортивні зали, лабораторії для занять з природничих дисциплін і навіть обсерваторію для уроків астрономії. У новому корпусі залишилося завершити внутрішнє оздоблення кабінетів і залів, а на території — спорудити кілька спортмайданчиків.

Як розповіли «Голосу України» в Дніпропетровській ОДА, в основній будівлі таких приміщень не вистачало.

«Нині триповерховий новий корпус — з готовим фасадом, дахом та вікнами. Змонтували і підйомник для дітей з інвалідністю. Будівельники облаштовують перехід для з’єднання двох корпусів школи. Всередині прокладають комунікації. Шпаклюють та фарбують стіни в кабінетах. В актовому залі монтують каркас під акустичні плити з гіпсокартону. Вони поглинатимуть гучні звуки. У майбутніх вбиральнях кладуть кахель», — зазначають в ОДА.

У новій будівлі майже готові великий і малий спортзали, які використовуватимуться для ігрових та силових видів спорту. Залишилося пофарбувати стіни.

«Уже готова теплотраса. Нині завершуємо прокладати зовнішні мережі електропостачання. На черзі — реконструкція твердопаливної котельні школи. Тепер вона опалюватиме обидві будівлі. Тому замінимо котли на потужніші», — зазначив представник підрядника Олександр Матвієнко.