Щодня у заходах з охорони громадського порядку на Донеччині задіяно майже 650 поліцейських. Отже, рукавички, респіратори, термометри та дезінфікуючі засоби, отримані правоохоронцями від іноземних партнерів, дозволять їм почуватися більш захищеними.

«Поліцейські — в постійному контакті з громадянами та в зоні ризику через поширення COVID-19. Вони мають бути захищеними, для того щоб мати можливість допомагати іншим, — зазначив керівник регіонального представництва КМЄС у Маріуполі Мартін Кулішек (на знімку в центрі). — Ми раді бути поруч із нашими партнерами та об’єднати наші зусилля для того, щоб разом долати виклики сьогодення».

Заступник начальника обласного главку поліції Василь Остапчук подякував іноземним партнерам та наголосив на високій результативності співпраці заради вирішення питань безпеки на території регіону.

Засоби захисту будуть передані правоохоронцям, які несуть службу на блокпостах, дільничним офіцерам та іншим співробітникам поліції, службовий обов’язок яких передбачає перебування в місцях громадського користування та безпосередньо спілкування з населенням.

Донецька область.

Фото відділу комунікації поліції Донецької області.