Цими днями голова Радивилівської РДА Рівненської області Всеволод Пекарський (на знімку) разом з головами Радивилівської ОТГ Миколою Карапетяном, Козинської ОТГ Юрієм Костюком вручали посвідчення та нагрудні знаки матерям-героїням Любові Дулі з Радивилова, Ніні Захарчук із Стоянівки, Світлані Конашевській із Козина та Валентині Свентик із Немирівки, які народили і виховують відповідно десять, вісім та по п’ятеро дітей.

До квітів та нагород Всеволод Пекарський подарував цим поважним матерям-героїням передплату газети «Голос України» (він її зробив власним коштом), яку носитимуть в їхні домівки вже з першого вересня. Керівник району сподівається, що в парламентській газеті почерпнуть щось корисне для себе не лише матері та батьки, скажімо, зі сторінок «Сім’я» та «Парад порад», а й їхні діти.

— Я завжди з повагою ставився до матерів, а особливо таких, яких вітали і нагороджували сьогодні. Тож це найменше з приємного, що я міг для них зробити, — каже Всеволод Пекарський, передає наш власкор Олександра ЮРКОВА.