З наступного сезону ліга може значно розширити склад учасників чемпіонату.

На офіційному сайті УХЛ повідомляється, що ліга може поповнитися колективами з Дніпра («Динамо»), Кривого Рогу («Кривбас»), Києва («Сокіл»), а також з Одеси та Маріуполя. Мета — розширення географії чемпіонату заради підвищення інтересу до турніру.

Зазначимо, що «Сокіл» поки що виступатиме молодіжним складом. Це, можна вважати, перший крок до відродження легендарного клубу. Варто сказати, що велика роль у цій справі нинішнього директора ДЮСШ «Сокіл», вихованця цієї школи, у минулому гравця національної збірної України Костянтина Симчука та його однодумців.

Нагадаємо, плей-оф УХЛ сезону 2019/20 дограють у вересні. Спершу відбудуться півфінальні серії: «Кременчук» зіграє з «Білим Барсом», а «Донбас» — з «Дніпром». Переможці двобоїв зустрінуться у фіналі.

А наступний чемпіонат розпочнеться 30 вересня.

Клуби-учасники завершальної частини серій 4-го сезону, котрий було зупинено через пандемію, почали підготовку до поновлення турніру. Півфіналісти вже вийшли на лід. Донеччани навіть встигли зіграти двосторонню зустріч (на знімку).

«Сокіл» також тренується на льоду і на землі. Цими днями завершують відпустку «Крижані Вовки». Їхній президент Андрій Хапков заявив, що фінансове становище команди нормальне і вона ставить завдання виграти щонайменше бронзові медалі в новому чемпіонаті.

Заявочний період в УХЛ триватиме до 1 вересня.

Фото ХК «Донбас».