Як розповіли «Голосу України» в ОДА, серед нанесених об’єктів — унікальний дерев’яний Свято-Троїцький собор у Новомосковську, Вільногірський кар’єр, Петриківський музей етнографії, побуту та народно-прикладного мистецтва, орнітологічний заказник «Булахівський Лиман» та інші. Підібрати місця для перекусу і ночівлі поблизу туристичних об’єктів допомогла Дніпропетровська торгово-промислова палата.

«Прагнемо, щоб жителі області пишалися рідним краєм, вивчали його історію, щиро дивувалися, який він чудовий і багатогранний. А ще, щоб про туристичний потенціал нашого регіону довідалися гості з усієї країни. У цьому допоможе інтерактивна мапа», — зазначають її творці.

За словами радника президента Дніпропетровської ТПП Віталія Жмуренка, вони охоче відгукнулися на запрошення й приєдналися до створення інтерактивної карти.
«Підібрали кафе, ресторани, готелі поруч із «туристичними магнітами», де можна відпочити всією родиною після насиченого дня. Тому на мапі подорожувальники зможуть знайти все необхідне для самостійної поїздки», — наголосив Віталій Жмуренко.