Готуючи їх, очільники краю намагалися виконати побажання вогнеборців. Тепер у розпорядженні Старокостянтинівського та Летичівського гарнізонів, а також Аварійно-рятувального загону спеціального призначення будуть дві нові спеціальні аварійно-рятувальні машини середнього класу та спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль легкого класу.

Крім того, ключі від спеціалізованого автомобіля для перевезення особового складу вручив голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет. Від Хмельницького міського голови Олександра Симчишина вогнеборці обласного центру отримали пожежний автомобіль першої допомоги, а від голови обласної ради Михайла Загородного — аварійно-рятувальне спорядження, серед якого потужна електростанція, плавуча мотопомпа, бензоріз, каркасний намет для розміщення особового складу.

Загалом парк пожежно-рятувальної техніки та спецобладнання рятувальників Хмельниччини поповнився  на понад 19 мільйонів гривень.

Але ще більше потішило нове житло. 21 родина отримала ключі та сертифікати на квартири. Серед тих, хто невдовзі справлятиме новосілля, — молоді офіцери, рядові бійці ДСНС, учасники АТО та вимушені переселенці зі сходу країни. Ювілейний сотий сертифікат, який був виданий за останні п’ять років, дістався водієві-рятувальнику з двадцятирічним стражем, учаснику АТО Павлу Ковтуну.