Планувалося, що всі матчі відбуватимуться без глядачів. Але з цим не погодилися численні вболівальники. Вони зібрали кілька тисяч підписів під відкритим листом до уряду, санітарної влади, ЗМІ та Болгарського футбольного союзу з вимогою відкрити для них стадіони.

«У країні в закритих приміщеннях працюють нічні клуби, дискотеки, ресторани, фітнес-центри. Щовечора в Софії проводяться масові акції протесту, їх учасники не використовують захисних масок і не вживають жодних інших заходів безпеки від зараження
COVID-19. Цілковите божевілля на цьому фоні думати, що відкриті стадіони можуть стати джерелом поширення коронавірусу», — аргументували свою вимогу футбольні фанати.

Прем’єр Бойко Борисов підтримав їх, бо в країні, охопленій 29-денними протестами з вимогою відставки його і головного прокурора, лише бракувало розгулу футбольних ультрас. Але міністерство охорони здоров’я поставило принципову умову: в кожному секторі стадіону має перебувати не більше 1 000 осіб, а в спортивній споруді має бути заповнено не більше 50 відсотків місць від загальної їх кількості. При цьому стюарди й поліція повинні стежити за тим, щоб на трибунах уболівальники дотримувалися соціальної дистанції.