Керівника ВЦА міста Сєвєродонецька Олександра Стрюка представив місцевому активу голова Луганської ОДА Сергій Гайдай (праворуч).

Оскільки Олександр Стрюк є співробітником Служби безпеки України, то згідно з розпорядженням голови ОДА — керівника обласної ВЦА, його призначення відбулося на період відрядження на посаду керівника військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька із 4 серпня 2020 року.

Представляючи керівника ВЦА Сєвєродонецька місцевому активу, голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, зокрема, сказав:

«Роботи дуже багато. Бо, на жаль, у міськраді через політичні непорозуміння виникла криза. Сєвєродонецьку, де я народився, та діяльності керівника місцевої військово-цивільної адміністрації надаватиму особливу увагу. Я не можу підвести це місто», — наголосив Сергій Гайдай.

Звертаючись до керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, Олександр Стрюк висловив сподівання на ефективну співпрацю.

«З колективом, який є, ми зробимо все необхідне, щоб кожна служба якісно функціонувала, а Сєвєродонецьк розвивався», — наголосив керівник тимчасового адміністративного центру Луганщини.

Сергій Гайдай звернув увагу на те, що впродовж кількох років у міської влади не було налагоджено нормальної співпраці із жодним головою обласної державної адміністрації.

«Це не питання щодо амбіцій, — сказав очільник Луганської ОДА. — Необхідно співпрацювати. Зокрема, у повному обсязі реалізовувати проекти, що фінансуються Державним фондом регіонального розвитку. Упевнений, ми змінимо цю ситуацію на краще у найкоротший термін. Потрібно врятувати місто від колапсу».

Сергій Гайдай повідомив, що вже провів перемовини з міністром молоді та спорту України щодо реконструкції наступного року Льодового палацу спорту. Впродовж зимового періоду вирішуватиметься найближче завдання — повернення закладу до комунальної власності.

Очільник Луганщини також зосередив спільну увагу на необхідності поновити програму підтримки ОСББ. За його словами, фінансування проектів —переможців Громадського бюджету міста Сєвєродонецька у 2020 році обов’язково відбудеться.

Фото прес-служби Луганської ОДА.