Новий керівник міста з населенням 100 тисяч жителів має досвід роботи в органах прокуратури та Державній податковій службі. Нині керівник ВЦА перебуває на військовій службі.

Представляючи керівника ВЦА міста Лисичанська посадовцям структурних підрозділів міськради, комунальних підприємств, силових структур, представникам громадськості та журналістам, голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай зазначив:

«У Лисичанську склалася політична криза. Певні рішення не ухвалювалися швидко або взагалі не ухвалювалися, від чого страждали жителі міста. Тому цей крок вимушений. Попереду дуже відповідальна робота, але, упевнений, керівник військово-цивільної адміністрації міста впорається із завданням».

Однією з найгостріших проблем, від якої мешканці міста страждають майже щодня, очільник області назвав відсутність води. Тому серед перших завдань було названо налагодження надійного водопостачання та залучення інвестицій. Наприкінці року розпочнеться ремонт мосту через річку Сіверський Донець поблизу склозаводу, а вже у наступному заплановано відновлення мосту та дороги, що прямує від Сєвєродонецька до колишнього содового заводу в Лисичанську.

«Виправлятиму ситуацію, що склалася в місті. Докладатиму до цього максимум зусиль. Зміни на краще ви побачите у найкоротший термін», — запевнив Олександр Заїка, звертаючись до присутніх.

Луганська область.

Фото прес-служби Луганської ОДА.