Як розповів генеральний директор ФК «Зоря» (Луганськ) Станіслав Оганов, це стало можливим завдяки тому, що інфраструктура відповідає вимогам УЄФА. Цього року ФК «Зоря», який з 2014 року базується в Запоріжжі, виборов бронзові медалі чемпіонату УПЛ, що дало змогу клубу напряму потрапити до групового турніру Ліги Європи.

У 2017—2018 роках у Запоріжжі виконали значний обсяг робіт для розвитку стадіону. Зокрема замінено освітлення, встановлено нові сидіння, відремонтовано дах, встановлено пропускні турнікети, що відповідають вимогам безпеки міжнародних матчів.

«Стадіон отримав атестацію від комісії УЄФА на проведення ігор кваліфікаційних раундів і плей-оф. Тепер Запоріжжя вперше прийме матчі групового етапу. Готовність стадіону перевірять представники УЄФА. Також важлива наявність міжнародного аеропорту», — наголошують у міськраді.

У клубі впевнені, що зможуть подарувати Запоріжжю яскраві матчі за участю відомих європейських клубів. Жеребкування групового етапу Ліги Європи заплановано на 2 жовтня. Стартує він 22 жовтня.