«Динамо» (Київ) — «Верес» (Рівне). 3:0. Голи: Дуелунд, 6, Супряга,16, де Пена, 52.

«Динамо»: 1-й тайм — Бойко, Тимчик, Забарний, Сирота, Караваєв, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Лєднєв, Дуелунд, Супряга; 2-й тайм — Бущан, Тимчик, Сидорчук (Забарний, 68), Сирота, Вантух, Андрієвський, Буяльський (Родрігес, 68),

Булеца, Цитаїшвілі, де Пена, Соль. Тренер — Мірча Луческу.

«Верес»: Когут, Пінчук, Махнєв, Гончаренко, Солдат, Петько (Євдокимов), Кучеров, Хоцяновський (Дахновський), Соломка (Тимофієнко), Панасенко, Шестаков (Яременко). Тренер — Юрій Вірт.

Це був історичний поєдинок, адже кияни вперше грали під орудою Мірчі Луческу. За суперника динамівці мали команду Другої ліги.

Господарі почали матч активно і швидко відкрили рахунок. Після передачі Лєднєва з правого флангу Супряга бив з близької відстані і під гострим кутом. Когут відбив м’яч перед собою, а на добивання вдало зіграв Дуелунд.

Через десять хвилин динамівці відзначилися вдруге. Шепелєв зробив навісну передачу зі своєї половини поля. Воротар «Вереса» пішов на перехоплення, але проскочив повз м’яч, а Супряга влучив у порожні ворота (на знімку).

У перерві Мірча Луческу замінив велику групу виконавців. Але малюнок гри не змінився — динамівці більше контролювали м’яч, частіше атакували. У результаті вони забили і третій м’яч. Сидорчук зробив передачу врозріз на Цитаїшвілі, той навісив у центр карного майданчика, куди набіг де Пена і в падінні головою переправив м’яч у сітку.

Сьогодні кияни на своїй базі проведуть черговий спаринг — з чернігівською «Десною».

***

А це неприємна інформація. Динамівці Назарій Русин і Роман Вантух захворіли на коронавірус. Обоє два тижні перебуватимуть на карантині. Тести решти гравців показали негативний результат.

Крім того, випадок COVID-19 виявлено також у вихованця академічної групи 2006 року народження.

Фото ФК «Динамо».