На зустрічах були присутні: міський голова Моршина Руслан Ільницький, міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, селищний голова Східниці Іван Піляк та інші представники місцевої влади та санаторно-курортних і готельно-відпочинкових комплексів.

Під час поїздки обговорювали алгоритм прийому туристів під час карантину за дотримання санітарних та гігієнічних норм, непрості питання логістики, залізничного сполучення, ремонтів ділянок доріг для комфортного доїзду відпочивальників.

Також розробляли протокол дій для готельно-відпочинкових та санаторно-курортних комплексів та туристів у разі зміни зон із зеленої на іншу.

«Львівщина завжди була привабливим регіоном для туристів, ми прагнемо, щоб так було й надалі. Від себе ми робимо все залежне, аби подорожувати областю було безпечно для мандрівників. Розвиток внутрішнього туризму сьогодні як ніколи актуальний, тому нині активно триває робота над пошуком нових локацій, які могли б відвідувати туристи», — зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Серед головних питань також розглядали проблему слабкої завантаженості готельно-відпочинкових комплексів. Представників туристичного бізнесу було поінформовано про можливість отримати від Українського культурного фонду відшкодування втрат, зумовлених дією карантину.

У Моршині домовилися про те, що облдержадміністрація звернеться до Фонду соціального страхування в Україні щодо відновлення скерувань на реабілітацію та оздоровлення до ДП «Санаторій «Моршинкурорт», оскільки підприємство, переживає важкі часи і має заборгованість у сплаті податків. У Моршині також порушувалося питання пришвидшення процесу погодження пакета документів щодо надання статусу курорту державного значення, які вже перебувають на розгляді.
Трускавецька міська рада теж висловила бажання бачити Трускавець курортом державного значення.

Східниця звернулася до Львівської держадміністрації з проханням підготувати лист до Державної установи «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України» щодо дослідження джерел Східницького родовища для отримання бальнеологічних висновків.