Рахунок зрівняв Маркіньйос.
 


Ерік-Максим Шупо-Мотінг завдав переможного удару.

«Аталанта» (Італія, Бергамо) — ПСЖ (Франція). 1:2. Голи: Пашалич, 27, Маркіньйос, 90, Шупо-Мотінг, 90+3.

«Аталанта»: Спортьєлло, Толой, Кальдара, Джимшіті (Паломіно, 60), Гатебур, де Рон, Фройлер, Госенс (Кастань, 82), Пашалич (Муріель, 70), Гомес (Малиновський, 59), Сапата (Де Ріва, 82). Тренер — Джан П’єро Гасперіні.

ПСЖ: Навас (Ріко, 79), Керер, Сілва, Кімпембе, Бернат, Гуей (Паредес, 72), Маркіньйос, Еррера (Дракслер, 72), Сарабія (Мбаппе, 60), Ікарді (Шупо-Мотінг, 79), Неймар. Тренер — Томас Тугель.

Рефері — Ентоні Тейлор (Англія).

Лісабон (Португалія). «Ештадіу да Луш». Без глядачів. 20 градусів.

Після гострих випадів обох команд, котрі почалися з перших хвилин, успіху досягли умовні господарі. Хоча, здавалося, пропустять вони. Адже блискуче грав бразилець Неймар: сам бив по воротах і постійно робив гострі передачі на партнерів.

Але, як відомо, тим і принадний футбол, що він, хоч би як банально це не звучало, непередбачуваний. Результативно завершилася швидка атака «Аталанти». У моменті, коли оборона парижан, здавалося, виб’є м’яч подалі від воріт, колумбієць Дуван Сапата різко вступає в боротьбу. М’яч від нього відлетів до Маріо Пашалича. І хорват чудовим ударом лівою з-за меж карного майданчика поцілив у дальню «дев’ятку».

У другому таймі м’ячем більше володів ПСЖ. За десятьох працював фантастичний Неймар. Дуже вплинула на гру французів поява на полі чемпіона світу Мбаппе. І, зрештою, активність принесла плоди парижанам.

Розв’язка, щаслива для ПСЖ і трагічна для «Аталанти», сталася під кінець поєдинку. На останній хвилині парижани зрівняли рахунок. А вже у доданий час завдали переможного удару. І до півфіналу Ліги чемпіонів вийшов чемпіон Франції.

Фото uefa.com