Із успішним втіленням ідеї молодь привітав заступник міського голови Василь Гомонай. Він відзначив, що студенти роблять життя Ужгорода справжнім, насиченим та яскравим, подякував усім, хто долучився. І наголосив, що Ужгородська міська рада підтримує ініціативні проекти, висловив сподівання, що таких у місті буде ще багато.

Художниця Христина Короткова, яка й виконала малюнок на стіні, розповіла про 20-денну роботу зі створення ілюстрації до теми здорового способу життя: зображена спортсменка, яка розсуває важкі плити-перепони на шляху. Посилаючись на гасло муралу «Працюй над своєю мрією і перед тобою розступиться доля», додала, що попри будь-які обставини остаточне рішення завжди за нами.

Менеджер проекту Володимир Попович вручив подяки всім волонтерам, які допомагали у роботі. Завершили вечірні урочистості фотосесією на тлі муралу та дискотекою просто неба.

Як повідомлялося раніше, «Стріт-арт по-ужгородськи» — це один із семи переможців пітчингу молодіжних проектів. Конкурс провели у грудні 2019 року в Ужгородській міській раді спільно із Британською радою в Україні та ГО «Молодіжна платформа». Проекти реалізують за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту міськради, інформують з її прес-служби. І за кошти, залучені від Британської ради в Україні через партнерську організацію ГО «Молодіжна платформа». На реалізацію задуму молоді люди отримали 45 тисяч 830 гривень.

Фото прес-служби міськради.