Цього року організатори повернулись до тієї локації, з якої починали, — скельного масиву біля села Дениші Тетерівської ОТГ.

«Три роки поспіль проводили «Вулбу» на Михайлівській в Житомирі. Однак цього року ми мали дві причини зустрітися в лісі. Перша — карантин, який значно зменшив кількість учасників. Також перебування в лісі дало змогу дотримуватися карантинних обмежень. Друга — це нова програма, яку краще показувати на лоні природи. Ми спиралися на власну творчість і творчість друзів. Зробили все своїми силами, вийшло затишно», — розповів один із організаторів свята Ілля Грицанюк, голова ЖОМГО «Цілком природно».

Гості фестивалю, яких нараховувалося більше півсотні, могли пограти вдень на барабанах, взяти участь у майстер-класах з гри на них та з вогняного шоу. Ввечері з концертом виступали колектив «Вулба», театр вогню «Дім сонця» та діджей Юрій Форест.

Обов’язковою умовою участі було — взяти мішок і прибрати сміття. Так гості фестивалю прибрали не лише за собою, а й навели лад на берегах Тетерева.